CATERING WIELKANOCNY

DANIA GŁÓWNE
  • Żur na zakwasie i maślance z białą kiełbasą 250 ml / 9 zł
  • Łosoś panierowany 200 g / 18 zł
  • Zrazy wołowe z sosem własnym 200 g / 18 zł
  • Schab wolno pieczony 200 g / 16 zł
  • De Volaille 250 g / 18 zł
  • Pierogi z mięsem (mrożone) 7 szt / 17 zł
  • Pierogi ruskie (mrożone) 7 szt / 15 zł
ZAKĄSKI ZIMNE
  • Tymbaliki z kurczaka 60 g 3 zł / szt
  • Terina z polędwiczki wieprzowej 60 g 5zł / szt
  • Polędwiczka faszerowana grzybami 5zł / 60 g
  • Domowy pasztet w cieście francuskim 15 zł / 1 kg
  • Schab ze śliwką 60 g 5 zł / szt
  • Śledź w sosie śmietanowym 6 zł / 100 g
  • Pstrąg w galarecie 10 zł / 100 g
  • Terina z ryb bałtyckich w galarecie 6 zł / 60 g
  • Łosoś w zalewie octowo-migdałowej 8 zł / 80 g
  • Sałatka jarzynowa 6 zł / 100 g
DODATKI
  • Sos tatarski 5 zł / 100 g
  • Sos borowikowy 8 zł / 100 g
UWAGI
  • Zamówienia przyjmujemy pod numerami telefonów: 534808604 ; 587187187 ; 587107224.
  • Zamówienia przyjmujemy do dnia 7 kwietnia włącznie.
  • Zamówienia można odbierać osobiście.
  • Zamówienia możemy też dostarczyć pod wskazany adres w umówionym terminie 7-11 kwietnia.
  • Można dostarczyć nam własne półmiski lub przygotujemy posiłki na jednorazowych.