CATERING WIELKANOCNY
DANIA GŁÓWNE
- Żur na zakwasie i maślance z białą kiełbasą 250 ml / 9 zł
- Łosoś panierowany 200 g / 18 zł
- Zrazy wołowe z sosem własnym 200 g / 18 zł
- Schab wolno pieczony 200 g / 16 zł
- De Volaille 250 g / 18 zł
- Pierogi z mięsem (mrożone) 7 szt / 17 zł
- Pierogi ruskie (mrożone) 7 szt / 15 zł
ZAKĄSKI ZIMNE
- Tymbaliki z kurczaka 60 g 3 zł / szt
- Terina z polędwiczki wieprzowej 60 g 5zł / szt
- Polędwiczka faszerowana grzybami 5zł / 60 g
- Domowy pasztet w cieście francuskim 15 zł / 1 kg
- Schab ze śliwką 60 g 5 zł / szt
- Śledź w sosie śmietanowym 6 zł / 100 g
- Pstrąg w galarecie 10 zł / 100 g
- Terina z ryb bałtyckich w galarecie 6 zł / 60 g
- Łosoś w zalewie octowo-migdałowej 8 zł / 80 g
- Sałatka jarzynowa 6 zł / 100 g
DODATKI
- Sos tatarski 5 zł / 100 g
- Sos borowikowy 8 zł / 100 g
UWAGI
- Zamówienia przyjmujemy pod numerami telefonów: 534808604 ; 587187187 ; 587107224.
- Zamówienia przyjmujemy do dnia 7 kwietnia włącznie.
- Zamówienia można odbierać osobiście.
- Zamówienia możemy też dostarczyć pod wskazany adres w umówionym terminie 7-11 kwietnia.
- Można dostarczyć nam własne półmiski lub przygotujemy posiłki na jednorazowych.